ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στο παρελθόν βιώσαμε πολλές αποτυχημένες εκπαιδευτικές "μεταρρυθμίσεις". Η επερχόμενη "Αναβάθμιση" - "Πρώτα ο Μαθητής", όπως αναφέρεται, θα αφορά και το "Νέο Σχολείο" - "Τεχνολογικό Λύκειο" της πολύπαθης Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης - Τ.Ε.Ε., σχεδιάζεται δε με "πρωταγωνιστή" και "κυρίαρχο" τον εκπαιδευτικό, σύμφωνα με τον πρόσφατο Νόμο για την "Αναβάθμιση του ρόλου του εκπαιδευτικού - καθιέρωση κανόνων αξιολόγησης και αξιοκρατίας στην εκπαίδευση ...".

Η Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ επαναλειτούργησε και δραστηριοποιείται με σκοπό την καταγραφή των σχετικών τοπικών, σε επίπεδο νομού, ιδιαιτεροτήτων και την επίλυση των εδώ συγκεκριμένων προβλημάτων, αλλά και τη δημιουργία, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία (Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.) σε επίπεδο επικράτειας, αυτού του μετώπου που όχι μόνο θα αποκρούσει την πολύπλευρη και πρωτόγνωρη επίθεση σε εργασιακό, ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό, μισθολογικό και όλα τα άλλα δικαιώματα - κεκτημένα με αγώνες των εκπαιδευτικών, αλλά και θα στοχεύει στη διασφάλιση μιας Δευτεροβάθμιας Τεχνικής Εκπαίδευσης που έχει ανάγκη και χρειάζεται ο τόπος, αξίζει στον Έλληνα πολίτη και τιμά την Ελληνική κοινωνία.

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΔΡΑΣΗ ¨ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ¨

Ε.Λ.Τ.Ε.Ε.  ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
ΤΕΧΝΙΚΗΣ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ                       Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΑ 29/03/2012
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΕΠΑ.Λ.-ΕΠΑ.Σ.-Σ.Ε.Κ. Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ
            ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 3
            632 00 ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ
ΤΗΛ: 6974064131 & 6976288325
E-mail : elteechal@gmail.com
              elteechal@hotmail.gr
Site : http://elteechal.blogspot.com/
Facebook : Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

1. Μετά τα προβλήματα που προέκυψαν στη λήψη και παραλαβή ηλεκτρονικών μηνυμάτων, υποχρεωθήκαμε σε αλλαγή ηλεκτρονικών διευθύνσεων.
Οι νέες για χρήση ηλεκτρονικές διευθύνσεις είναι:
Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: elteechal@gmail.com και elteechal@hotmail.gr
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: ΟΡΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ orlisadre@sch.gr
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.: ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ stamasta@gmail.com και stamasta@hotmail.gr

2. Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. τα Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. Χαλκιδικής με τον Οργανωτικό Γραμματέα της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. Σταματιάδη Σταμάτη επισκέφτηκαν την Πέμπτη 22 Μαρτίου το ΕΠΑ.Λ. Πολυγύρου και την Πέμπτη 29 Μαρτίου το ΕΠΑ.Λ. Κασσάνδρας. Στις συναντήσεις με τους Συλλόγους Διδασκόντων ανταλλάσσονται ενδιαφέρουσες απόψεις, συζητούνται τα επίκαιρα θέματα της Τ.Ε.Ε. και όλα όσα ταλανίζουν τον κλάδο και γενικά την εκπαιδευτική κοινότητα. Οι επισκέψεις συνεχίζονται.

3. Η δράση ¨Εκπαίδευση με Ποδήλατο¨ εγκαινιάζει επίσημα την εαρινή περίοδο, με τις γνωστές ποδηλατοβόλτες, την Κυριακή 1 Απριλίου 2012, στις 11:00 πμ, από την κεντρική πλατεία των Νέων Μουδανιών. Διαδρομή παραλιακά προς Σωζόπολη με επιστροφή. Ελάτε με το ποδήλατο μαζί μας.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ