ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στο παρελθόν βιώσαμε πολλές αποτυχημένες εκπαιδευτικές "μεταρρυθμίσεις". Η επερχόμενη "Αναβάθμιση" - "Πρώτα ο Μαθητής", όπως αναφέρεται, θα αφορά και το "Νέο Σχολείο" - "Τεχνολογικό Λύκειο" της πολύπαθης Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης - Τ.Ε.Ε., σχεδιάζεται δε με "πρωταγωνιστή" και "κυρίαρχο" τον εκπαιδευτικό, σύμφωνα με τον πρόσφατο Νόμο για την "Αναβάθμιση του ρόλου του εκπαιδευτικού - καθιέρωση κανόνων αξιολόγησης και αξιοκρατίας στην εκπαίδευση ...".

Η Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ επαναλειτούργησε και δραστηριοποιείται με σκοπό την καταγραφή των σχετικών τοπικών, σε επίπεδο νομού, ιδιαιτεροτήτων και την επίλυση των εδώ συγκεκριμένων προβλημάτων, αλλά και τη δημιουργία, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία (Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.) σε επίπεδο επικράτειας, αυτού του μετώπου που όχι μόνο θα αποκρούσει την πολύπλευρη και πρωτόγνωρη επίθεση σε εργασιακό, ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό, μισθολογικό και όλα τα άλλα δικαιώματα - κεκτημένα με αγώνες των εκπαιδευτικών, αλλά και θα στοχεύει στη διασφάλιση μιας Δευτεροβάθμιας Τεχνικής Εκπαίδευσης που έχει ανάγκη και χρειάζεται ο τόπος, αξίζει στον Έλληνα πολίτη και τιμά την Ελληνική κοινωνία.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. ΞΑΝΘΗΣ: ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Ε.Λ.Τ.Ε.Ε.  ΞΑΝΘΗΣ
ΕΝΩΣΗ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ                              Ξάνθη 9/11/2011
ΤΕΧΝΙΚΗΣ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ                            Α.Π: 5
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  ΞΑΝΘΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Μετά τον ορισμό προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής στην Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. Ξάνθης, έγγραφο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. από 25/10/2011, με σκοπό την πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης και διεξαγωγή αρχαιρεσιών, η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. Ξάνθης, στην πρώτη της συνεδρίαση, την Δευτέρα 7/11/2011

α π ο φ ά σ ι σ ε:

Την πραγματοποίηση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, στην αίθουσα καθηγητών του 2ου ΕΠΑ.Λ., Σ.Ε.Κ. Ξάνθης.  Η ημερομηνία τις τακτικής συνέλευσης θα οριστεί ώστε να πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα με τη γενική συνέλευση της Ε.Λ.Μ.Ε. Ξάνθης, ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην λειτουργία των σχολικών μονάδων και να μην υπάρξει απώλεια επιπλέον διδακτικών ωρών.

Θέματα ημερήσιας διάταξης ορίζονται:
Εκλογή τριμελούς Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης.
Ανασκόπηση της πορείας της Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. Ξάνθης. Ενημέρωση πεπραγμένων.
Δημιουργία καταλόγου προς συζήτηση θεμάτων και κατάστασης ομιλητών.
Τροποποίηση Καταστατικού. Προτάσεις και καθορισμός της ημερομηνίας Καταστατικής Γενικής Συνέλευσης.
Υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή. Ομιλίες.
Υποψηφιότητες αντιπροσώπων – συνέδρων στη Γενική Συνέλευση – Συνέδριο της Ομοσπονδίας.
Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής.
Αρχαιρεσίες.

Νέα μέλη μπορούν να εγγραφούν, σύμφωνα με το Καταστατικό, όσοι εκπαιδευτικοί λειτουργοί υπηρετούν στα σχολεία της Τεχνικής Εκπαίδευσης, Δημόσια ή Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, στα γραφεία Εκπαιδευτικών Περιφερειών των Γραφείων Εκπαίδευσης (Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης), και οι αποσπασμένοι από τις πιο πάνω περιφέρειες στις διάφορες υπηρεσίες του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και την ημέρα πραγματοποίησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, υποβάλλοντας την τυποποιημένη συνοδευτική αίτηση και μετά την καταβολή της ετήσιας συνδρομής του τρέχοντος έτους εγγραφής η οποία καθορίστηκε στο ποσό των 15 € (δεκαπέντε ευρώ). Τα νέα μέλη αποκτούν άμεσα το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Παλαιά μέλη θεωρούνται ταμειακά ενήμερα με την καταβολή της προαναφερθείσας συνδρομής για το τρέχον έτος.
Υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, την Εξελεγκτική Επιτροπή αλλά και αντιπροσώπων – συνέδρων στη Γενική Συνέλευση – Συνέδριο της Ομοσπονδίας μπορούν να υποβάλλονται και με το τυποποιημένο συνοδευτικό έντυπο, στο e-mail: petkopoulos.anestis@gmail.com

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. ΞΑΝΘΗΣ
         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΕΤΚΟΠΟΥΛΟΣ  ΑΝΕΣΤΗΣ                             ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ   ΛΑΖΑΡΟΣ