ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στο παρελθόν βιώσαμε πολλές αποτυχημένες εκπαιδευτικές "μεταρρυθμίσεις". Η επερχόμενη "Αναβάθμιση" - "Πρώτα ο Μαθητής", όπως αναφέρεται, θα αφορά και το "Νέο Σχολείο" - "Τεχνολογικό Λύκειο" της πολύπαθης Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης - Τ.Ε.Ε., σχεδιάζεται δε με "πρωταγωνιστή" και "κυρίαρχο" τον εκπαιδευτικό, σύμφωνα με τον πρόσφατο Νόμο για την "Αναβάθμιση του ρόλου του εκπαιδευτικού - καθιέρωση κανόνων αξιολόγησης και αξιοκρατίας στην εκπαίδευση ...".

Η Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ επαναλειτούργησε και δραστηριοποιείται με σκοπό την καταγραφή των σχετικών τοπικών, σε επίπεδο νομού, ιδιαιτεροτήτων και την επίλυση των εδώ συγκεκριμένων προβλημάτων, αλλά και τη δημιουργία, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία (Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.) σε επίπεδο επικράτειας, αυτού του μετώπου που όχι μόνο θα αποκρούσει την πολύπλευρη και πρωτόγνωρη επίθεση σε εργασιακό, ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό, μισθολογικό και όλα τα άλλα δικαιώματα - κεκτημένα με αγώνες των εκπαιδευτικών, αλλά και θα στοχεύει στη διασφάλιση μιας Δευτεροβάθμιας Τεχνικής Εκπαίδευσης που έχει ανάγκη και χρειάζεται ο τόπος, αξίζει στον Έλληνα πολίτη και τιμά την Ελληνική κοινωνία.

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. - ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΛΙΝΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

  Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ             Αθήνα, 01 / 12 / 2010

             ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ                                                 Αριθ Πρωτ : 50
          Δ/NΣΗ : ΑΧΙΛΛΕΩΣ  37
Τ.Κ  10436    -   ΑΘΗΝΑ                         ΠΡΟΣ :1) Ο.Π.Α.Δ.
ΤΗΛ: 210 5238973  - 210 5121399                      Μακεδονίας 8,
         6932798177                                                ΤΚ: 10433, Αθήνα
FAX: 210 5202798  - 210 5121399

ΗΛΕΚΤ/ΚΗ ΣΕΛΙΔΑ: http://www.oltee.gr/          
                         E-mail: oltee@otenet.gr
                                oltee.oltee@gmail.com




         Οι εκπαιδευτικοί της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης διαμαρτύρονται γιατί αναγκάζονται να καταβάλλουν οι ίδιοι τις δαπάνες ιατρικών πράξεων και παρακλινικών εξετάσεων εξαιτίας του άρθρου 24 του Ν. 3867/2010 βάσει του οποίου δεν καλύπτονται δαπάνες για ιατρικές πράξεις και παρακλινικές εξετάσεις αν δεν έχουν καταλογιστεί με Προεδρικό Διάταγμα.
        Από τη δημοσίευση του παραπάνω Νόμου, ενώ οι ασφαλισμένοι καταβάλλουν κανονικά όλες τις εισφορές τους για υγειονομική περίθαλψη, υποχρεώνονται σε καταβολή των δαπανών ιατρικών πράξεων και παρακλινικών εξετάσεων επειδή δεν έχει εκδοθεί ακόμα το  Προεδρικό Διάταγμα.

Ζητάμε την
 Άμεση έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος που είναι απαραίτητο για την κάλυψη από τον ΟΠΑΔ των ιατρικών πράξεων και παρακλινικών εξετάσεων που δεν καλύπτονται.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΟΛΤΕΕ

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΜΑΛΑΓΑΡΗΣ       ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ