ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στο παρελθόν βιώσαμε πολλές αποτυχημένες εκπαιδευτικές "μεταρρυθμίσεις". Η επερχόμενη "Αναβάθμιση" - "Πρώτα ο Μαθητής", όπως αναφέρεται, θα αφορά και το "Νέο Σχολείο" - "Τεχνολογικό Λύκειο" της πολύπαθης Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης - Τ.Ε.Ε., σχεδιάζεται δε με "πρωταγωνιστή" και "κυρίαρχο" τον εκπαιδευτικό, σύμφωνα με τον πρόσφατο Νόμο για την "Αναβάθμιση του ρόλου του εκπαιδευτικού - καθιέρωση κανόνων αξιολόγησης και αξιοκρατίας στην εκπαίδευση ...".

Η Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ επαναλειτούργησε και δραστηριοποιείται με σκοπό την καταγραφή των σχετικών τοπικών, σε επίπεδο νομού, ιδιαιτεροτήτων και την επίλυση των εδώ συγκεκριμένων προβλημάτων, αλλά και τη δημιουργία, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία (Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.) σε επίπεδο επικράτειας, αυτού του μετώπου που όχι μόνο θα αποκρούσει την πολύπλευρη και πρωτόγνωρη επίθεση σε εργασιακό, ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό, μισθολογικό και όλα τα άλλα δικαιώματα - κεκτημένα με αγώνες των εκπαιδευτικών, αλλά και θα στοχεύει στη διασφάλιση μιας Δευτεροβάθμιας Τεχνικής Εκπαίδευσης που έχει ανάγκη και χρειάζεται ο τόπος, αξίζει στον Έλληνα πολίτη και τιμά την Ελληνική κοινωνία.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.: ΑΣΚΗΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ


       Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ                         Αθήνα, 13/12/2011
             ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ                                            Αριθ. Πρωτ : 368
          Δ/NΣΗ : ΑΧΙΛΛΕΩΣ  37
Τ.Κ  10436    -   ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210 5238973 - 2742023455
         6974000033
FAX: 210 5202798 - 2742024361         
                                                                                            ΠΡΟΣ:
ΗΛΕΚΤ/ΚΗ ΣΕΛΙΔΑ: http://www.oltee.gr/                       ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΛΤΕΕ
                         E-mail: oltee@otenet.gr
                                oltee.oltee@gmail.com

ΘΕΜΑ: «ΑΣΚΗΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ»

          Σε εξέλιξη των Γ.Σ. και των ετήσιων αρχαιρεσιών στις κατά τόπους Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. καλούμε, τα μέλη των Δ.Σ. και ιδιαίτερα τα Προεδρία των, σε συνδικαλιστική εγρήγορση για την επίτευξη του, κατά το δυνατόν, καλύτερου εκλογικού αποτελέσματος. Θεωρούμε ότι η αμεσότητα της επαφής με τους συλλόγους διδασκόντων θα επιφέρει την επιθυμητή αύξηση του αριθμού των μελών και θα δημιουργήσει την απαραίτητη μαζικότητα, προεξοφλώντας έτσι την αναγκαία δυναμική για την προώθηση των θέσεων μας. Να καταστήσουμε σαφές και κατανοητό ότι ιδιαίτερα για τα Προεδρία των Ενώσεων, η συνδικαλιστική διευκόλυνση που ενδεχόμενα απολαμβάνουν, δημιουργεί την επιπλέον, σε σχέση με τα υπόλοιπα μέλη των Δ.Σ., υποχρέωση της κινητοποίησης και ευαισθητοποίησης στην τακτική επαφή με τα μέλη των Ενώσεων προσβλέποντας στην αύξηση του αριθμού των. Με το ενδιαφέρον σας για τα προβλήματα των συναδέλφων και την τακτική των ενημέρωση θα εισπράξουμε θετικές κρίσεις και σχόλια, έχοντας και την ικανοποίηση ότι ασκούμε στο έπακρο τα συνδικαλιστικά μας καθήκοντα.
Η Ομοσπονδία με αντιπροσωπία της, που βρέθηκε στην Ξάνθη και το Ηράκλειο Κρήτης, κατόρθωσε να επαναλειτουργήσει την Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. Ξάνθης και να εμψυχώσει τους συνάδελφους στην Κρήτη με αποτέλεσμα η δύναμη της Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. Ηρακλείου να αυξηθεί κατά 200%. Τα μέλη του Δ.Σ. της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. είναι πάντα στη διάθεση σας στην άσκηση του συνδικαλιστικού σας έργου σε κάθε σχετικό αίτημα.
          Η φωνή της Τ.Ε.Ε. πρέπει να ακούγεται συνέχεια και να είναι δυνατή.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΟΛΤΕΕ
       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΕΓΑΡΙΤΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                              ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΡΚΟΣ