ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στο παρελθόν βιώσαμε πολλές αποτυχημένες εκπαιδευτικές "μεταρρυθμίσεις". Η επερχόμενη "Αναβάθμιση" - "Πρώτα ο Μαθητής", όπως αναφέρεται, θα αφορά και το "Νέο Σχολείο" - "Τεχνολογικό Λύκειο" της πολύπαθης Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης - Τ.Ε.Ε., σχεδιάζεται δε με "πρωταγωνιστή" και "κυρίαρχο" τον εκπαιδευτικό, σύμφωνα με τον πρόσφατο Νόμο για την "Αναβάθμιση του ρόλου του εκπαιδευτικού - καθιέρωση κανόνων αξιολόγησης και αξιοκρατίας στην εκπαίδευση ...".

Η Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ επαναλειτούργησε και δραστηριοποιείται με σκοπό την καταγραφή των σχετικών τοπικών, σε επίπεδο νομού, ιδιαιτεροτήτων και την επίλυση των εδώ συγκεκριμένων προβλημάτων, αλλά και τη δημιουργία, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία (Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.) σε επίπεδο επικράτειας, αυτού του μετώπου που όχι μόνο θα αποκρούσει την πολύπλευρη και πρωτόγνωρη επίθεση σε εργασιακό, ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό, μισθολογικό και όλα τα άλλα δικαιώματα - κεκτημένα με αγώνες των εκπαιδευτικών, αλλά και θα στοχεύει στη διασφάλιση μιας Δευτεροβάθμιας Τεχνικής Εκπαίδευσης που έχει ανάγκη και χρειάζεται ο τόπος, αξίζει στον Έλληνα πολίτη και τιμά την Ελληνική κοινωνία.

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΙΑ Δ/ΝΤΕΣ ΕΠΑ.Λ. - ΕΠΑ.Σ. - Σ.Ε.Κ. Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ


        Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.
 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ                             Αθήνα; 15/05/2012
             ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ                                                        Αριθ. Πρωτ : 472
          Δ/NΣΗ : ΑΧΙΛΛΕΩΣ  37
Τ.Κ  10436   -   ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210 5238973 - 2742023455
        6974000033
FAX: 210 5202798 - 2742024361

ΗΛΕΚΤ/ΚΗ ΣΕΛΙΔΑ: http://www.oltee.gr
            oltee.oltee@gmail.com

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
1.  ΥΠΟΥΡΓΟ Κο ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ Γ.
2.  ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ Κα ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
3.  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Κο ΚΟΥΛΑΪΔΗ
4.  ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Κο ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ
ΚΟΙΝ:
1.  ΠΕΡ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΚΠ/ΣΗΣ Κ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
Δ/ΝΤΗ Κο ΚΑΡΤΣΙΩΤΗ ΘΕΟΔΩΡΟ
2.  Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΧΑΛ/ΚΗΣ
Δ/ΝΤΗ Κο ΤΑΠΑΝΙΔΗ ΘΕΟΔΟΥΛΟ
3.  Δ/ΝΤΕΣ ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ-ΣΕΚ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ
4.    Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


ΘΕΜΑ: « ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΙΑ
Δ/ΝΤΕΣ ΕΠΑ.Λ. – ΕΠΑ.Σ. ΚΑΙ Σ.Ε.Κ. Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ– ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ »

Σας διαβιβάζουμε συνημμένα την από 25/04/2012 (αριθμ. πρωτ 193) καταγγελία της Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. Χαλκιδικής.
Σας γνωρίζουμε ότι θεωρούμε απαράδεκτο για τους Δ/ντες των σχολικών μονάδων ΕΠΑ.Λ., ΕΠΑ.Σ. και Σ.Ε.Κ. Ν. Μουδανιών, μέσα από υπηρεσιακό έγγραφο του ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών απευθυνόμενο προς τον Αντιδήμαρχο παιδείας,(συνημμένο έγγραφο του ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών με αριθ. πρωτ. 323/9-3-2012), να λασπολογούν – διαβάλλουν και συκοφαντούν με εμφανή πρόθεση, για άγνωστους αλλά και αδιάφορο ποιους λόγους, να υποτιμήσουν και απαξιώσουν την Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. Χαλκιδικής στην τοπική Δημοτική Αρχή. Ο ¨τσάμπα συνδικαλισμός¨ μέσω της υπηρεσιακής αλληλογραφίας με τη στρόγγυλη σφραγίδα σχολείου είναι αδιανόητος και ανεπίτρεπτος, πρέπει δε να παταχθεί.
Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΟΛΤΕΕ
          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΕΓΑΡΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ         ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΡΚΟΣ