ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στο παρελθόν βιώσαμε πολλές αποτυχημένες εκπαιδευτικές "μεταρρυθμίσεις". Η επερχόμενη "Αναβάθμιση" - "Πρώτα ο Μαθητής", όπως αναφέρεται, θα αφορά και το "Νέο Σχολείο" - "Τεχνολογικό Λύκειο" της πολύπαθης Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης - Τ.Ε.Ε., σχεδιάζεται δε με "πρωταγωνιστή" και "κυρίαρχο" τον εκπαιδευτικό, σύμφωνα με τον πρόσφατο Νόμο για την "Αναβάθμιση του ρόλου του εκπαιδευτικού - καθιέρωση κανόνων αξιολόγησης και αξιοκρατίας στην εκπαίδευση ...".

Η Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ επαναλειτούργησε και δραστηριοποιείται με σκοπό την καταγραφή των σχετικών τοπικών, σε επίπεδο νομού, ιδιαιτεροτήτων και την επίλυση των εδώ συγκεκριμένων προβλημάτων, αλλά και τη δημιουργία, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία (Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.) σε επίπεδο επικράτειας, αυτού του μετώπου που όχι μόνο θα αποκρούσει την πολύπλευρη και πρωτόγνωρη επίθεση σε εργασιακό, ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό, μισθολογικό και όλα τα άλλα δικαιώματα - κεκτημένα με αγώνες των εκπαιδευτικών, αλλά και θα στοχεύει στη διασφάλιση μιας Δευτεροβάθμιας Τεχνικής Εκπαίδευσης που έχει ανάγκη και χρειάζεται ο τόπος, αξίζει στον Έλληνα πολίτη και τιμά την Ελληνική κοινωνία.

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: 1η ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Ο.Π.Α.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (Ο.Π.Α.) ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

 Ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Νέας Προποντίδας και η Ένωση Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης – Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας Ποδηλάτου διοργανώνουν την ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΪΟΥ 2012, την 1η Ποδηλατοδρομία του Δήμου Νέας Προποντίδας.
 Οι ποδηλάτες, τη μέρα αυτή, στις περισσότερες πόλεις της χώρας, θα διατρανώσουν, για μια ακόμη φορά, ότι το ποδήλατο όχι μόνο μπορεί να αξιοποιείται σαν το πλέον φιλικό προς το περιβάλλον μέσο καθημερινής μετακίνησης επιλύοντας το κυκλοφοριακό πρόβλημα και εξανθρωπίζοντας τις πόλεις, αλλά παράλληλα μπορεί να αποτελεί άριστο μέσο άθλησης – διατήρησης καλής φυσικής κατάστασης και αναψυχής – ψυχαγωγίας – διασκέδασης.
 Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ έχει ως εξής:

10:30 – 11:00 π.μ.: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην πλατεία των Ν. Μουδανιών και διανομή αναμνηστικού – επετειακού δώρου,

11:00 π.μ.: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ,

12:00 μ.μ.: ΑΦΙΞΗ στα Νέα Πλάγια - τελικός προορισμός. Προσφορά παγωτού, χορηγία νερού και ανάπαυση.

12:30 μ.μ.: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ για Ν. Μουδανιά.

01:30 μ.μ.: ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ της ποδηλατοδρομίας στην πλατεία των Ν. Μουδανιών.

Με την ελπίδα οι καιρικές συνθήκες να είναι ευνοϊκές,

ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.

      
Ο Πρόεδρος του Οργανισμού          Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
    Αναστάσιος Χατεδάκης