ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στο παρελθόν βιώσαμε πολλές αποτυχημένες εκπαιδευτικές "μεταρρυθμίσεις". Η επερχόμενη "Αναβάθμιση" - "Πρώτα ο Μαθητής", όπως αναφέρεται, θα αφορά και το "Νέο Σχολείο" - "Τεχνολογικό Λύκειο" της πολύπαθης Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης - Τ.Ε.Ε., σχεδιάζεται δε με "πρωταγωνιστή" και "κυρίαρχο" τον εκπαιδευτικό, σύμφωνα με τον πρόσφατο Νόμο για την "Αναβάθμιση του ρόλου του εκπαιδευτικού - καθιέρωση κανόνων αξιολόγησης και αξιοκρατίας στην εκπαίδευση ...".

Η Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ επαναλειτούργησε και δραστηριοποιείται με σκοπό την καταγραφή των σχετικών τοπικών, σε επίπεδο νομού, ιδιαιτεροτήτων και την επίλυση των εδώ συγκεκριμένων προβλημάτων, αλλά και τη δημιουργία, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία (Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.) σε επίπεδο επικράτειας, αυτού του μετώπου που όχι μόνο θα αποκρούσει την πολύπλευρη και πρωτόγνωρη επίθεση σε εργασιακό, ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό, μισθολογικό και όλα τα άλλα δικαιώματα - κεκτημένα με αγώνες των εκπαιδευτικών, αλλά και θα στοχεύει στη διασφάλιση μιας Δευτεροβάθμιας Τεχνικής Εκπαίδευσης που έχει ανάγκη και χρειάζεται ο τόπος, αξίζει στον Έλληνα πολίτη και τιμά την Ελληνική κοινωνία.

Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΒΡΑΔΙΑΣ ΠΟΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ε.Λ.Τ.Ε.Ε.  ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ                                                    Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΑ  30/09/2010
ΤΕΧΝΙΚΗΣ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ                                                Αριθμ. Πρωτ.: 82
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

            Επιτυχία σημείωσε η ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ που πραγματοποίησε, χθες Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, στα Ν. Μουδανιά, η Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.
Παραβρέθηκαν το Δ.Σ. και μέλη της τοπικής Ένωσης, στελέχη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και εκπαιδευτικοί.
Στη ζεστή ατμόσφαιρα μιας ήρεμης βραδιάς, πίνοντας ποτό και χαλαρώνοντας στους ρυθμούς της ζωντανής soul μουσικής, όλοι μια παρέα, αντάλλαξαν απόψεις και επικοινώνησαν με τα τρέχοντα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση και ειδικότερα τα σχολεία ΕΠΑ.Λ., ΕΠΑ.Σ. και Σ.Ε.Κ. της Χαλκιδικής. Οι συζητήσεις διαμόρφωσαν θέσεις για τα όσα διαδραματίζονται αλλά και αναμένονται στην Εκπαίδευση τη σχολική χρονιά που έχει ξεκινήσει.
Η βραδιά τελείωσε με την υπόσχεση του Δ.Σ. ότι σύντομα θα ξαναδημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να επαναληφθεί.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ