ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στο παρελθόν βιώσαμε πολλές αποτυχημένες εκπαιδευτικές "μεταρρυθμίσεις". Η επερχόμενη "Αναβάθμιση" - "Πρώτα ο Μαθητής", όπως αναφέρεται, θα αφορά και το "Νέο Σχολείο" - "Τεχνολογικό Λύκειο" της πολύπαθης Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης - Τ.Ε.Ε., σχεδιάζεται δε με "πρωταγωνιστή" και "κυρίαρχο" τον εκπαιδευτικό, σύμφωνα με τον πρόσφατο Νόμο για την "Αναβάθμιση του ρόλου του εκπαιδευτικού - καθιέρωση κανόνων αξιολόγησης και αξιοκρατίας στην εκπαίδευση ...".

Η Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ επαναλειτούργησε και δραστηριοποιείται με σκοπό την καταγραφή των σχετικών τοπικών, σε επίπεδο νομού, ιδιαιτεροτήτων και την επίλυση των εδώ συγκεκριμένων προβλημάτων, αλλά και τη δημιουργία, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία (Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.) σε επίπεδο επικράτειας, αυτού του μετώπου που όχι μόνο θα αποκρούσει την πολύπλευρη και πρωτόγνωρη επίθεση σε εργασιακό, ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό, μισθολογικό και όλα τα άλλα δικαιώματα - κεκτημένα με αγώνες των εκπαιδευτικών, αλλά και θα στοχεύει στη διασφάλιση μιας Δευτεροβάθμιας Τεχνικής Εκπαίδευσης που έχει ανάγκη και χρειάζεται ο τόπος, αξίζει στον Έλληνα πολίτη και τιμά την Ελληνική κοινωνία.

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΙΩΠΗ

Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 11-6-2013
 Αριθμ. Δ.Τ.: 054
ΣΙΩΠΗ
Η απόφαση της Κυβέρνησης να κλείσει τα Κρατικά κανάλια Ενημέρωσης με πρωτοφανείς για Δημοκρατικό Πολίτευμα διαδικασίες, αποτελεί καίριο πλήγμα στην Κοινοβουλευτική μας Δημοκρατία και στο Σύνταγμα.
Η Κυβέρνηση, εκτελώντας κατά γράμμα τις Μνημονιακές υποχρεώσεις που έχει αναλάβει, ξεπέρασε κάθε μέτρο και έχει περιέλθει στο καθεστώς της «Ύβρεως».
Οι προφάσεις ότι η διαφθορά και η κακοδιαχείριση είχαν καταστήσει τη λειτουργία της ΕΡΤ προβληματική, μόνο ως άθλια φάρσα ακούγονται.
Τα ίδια επιχειρήματα μπορεί αύριο να χρησιμοποιηθούν για τη διάλυση εν μια νυκτί των Δημόσιων Νοσοκομείων, της Δημόσιας Παιδείας, των Δημόσιων Ταμείων, των Ο.Τ.Α., γιατί όχι ακόμη και των Ενόπλων Δυνάμεων.
Να παραδοθούν όλα στον ιδιωτικό τομέα, που είναι υγιής!!
Δεν είναι τυχαίο ότι η «εκκαθάριση» των δημοσίων υπαλλήλων ξεκινάει από τα Κρατικά κανάλια ενημέρωσης.
Οι υπόλοιπες εκκαθαρίσεις θα γίνουν μέσα στο ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ και με την επιλεκτική διαχείριση της πληροφορίας από τους διαπλεκόμενους καναλάρχες των ιδιωτικών μέσων.
Καλούμε τους Έλληνες να προασπιστούν με κάθε νόμιμο μέσο το αναφαίρετο δικαίωμά τους για επίσημη ελεύθερη Ελληνική Ραδιοφωνία και Τηλεόραση, ίσως ακόμη και με διαρκές μποϋκοτάζ όλων των ιδιωτικών καναλιών.
Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Ταχ. Δ/νση: Αχιλλέως 37 - 41 & Μυλλέρου, 104 36 Αθήνα
τηλέφωνο: 210-5238973, fax: 210-5202798
ηλεκτρον. σελ.: http://www.oltee.gr, facebook: group Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

πληροφορίες: Σεραφείμ Κερασιώτης, Πρόεδρος Δ.Σ. Ο.Λ.Τ.Ε.Ε., τηλ.: 6936-449284