ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στο παρελθόν βιώσαμε πολλές αποτυχημένες εκπαιδευτικές "μεταρρυθμίσεις". Η επερχόμενη "Αναβάθμιση" - "Πρώτα ο Μαθητής", όπως αναφέρεται, θα αφορά και το "Νέο Σχολείο" - "Τεχνολογικό Λύκειο" της πολύπαθης Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης - Τ.Ε.Ε., σχεδιάζεται δε με "πρωταγωνιστή" και "κυρίαρχο" τον εκπαιδευτικό, σύμφωνα με τον πρόσφατο Νόμο για την "Αναβάθμιση του ρόλου του εκπαιδευτικού - καθιέρωση κανόνων αξιολόγησης και αξιοκρατίας στην εκπαίδευση ...".

Η Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ επαναλειτούργησε και δραστηριοποιείται με σκοπό την καταγραφή των σχετικών τοπικών, σε επίπεδο νομού, ιδιαιτεροτήτων και την επίλυση των εδώ συγκεκριμένων προβλημάτων, αλλά και τη δημιουργία, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία (Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.) σε επίπεδο επικράτειας, αυτού του μετώπου που όχι μόνο θα αποκρούσει την πολύπλευρη και πρωτόγνωρη επίθεση σε εργασιακό, ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό, μισθολογικό και όλα τα άλλα δικαιώματα - κεκτημένα με αγώνες των εκπαιδευτικών, αλλά και θα στοχεύει στη διασφάλιση μιας Δευτεροβάθμιας Τεχνικής Εκπαίδευσης που έχει ανάγκη και χρειάζεται ο τόπος, αξίζει στον Έλληνα πολίτη και τιμά την Ελληνική κοινωνία.

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΔΗΜΟΣ Ν. ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ: ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΡΤΕΡΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑ.Σ. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ν. Μουδανιά, 03/03/2011
ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Αριθμ. Πρωτ.:4967
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Μεγ. Αλεξάνδρου 26
63200 Νέα Μουδανιά

Πληροφορίες: Μυλωνοπούλου Ζωή.
Τηλ.: 2373350208
FAX: 2373065194
Email: zoi.milonopoyloy@moudania.gr


                                                                                                                                                                                                                    
ΠΡΟΣ:
1) Διευθυντή του ΕΠΑΣ Ν. Μουδανιών
2) Σύλλογο διδασκόντων ΕΠΑΣ Ν. Μουδανιών
          3) Εκπαιδευτικό κ. Σταματιάδη Σταμάτη
ΕΠΑΣ Ν. Μουδανιών

KOINOΠΟΙΗΣΗ: 
1) Δημοτική Κοινότητα Ν. Μουδανιών

ΘΕΜΑ: Υιοθέτηση παρτεριού της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Μουδανιών.

Σχετικά: α) το υπ’ αρ. πρωτ. 27/25-2-2011 έγγραφο της ΕΠΑΣ Ν. Μουδανιών
              β) Η υπ’ αριθμ.  9/8/2011 Πράξη του Συλλόγου Διδασκόντων της ΕΠΑΣ Ν. Μουδανιών.


Ο Δήμος Ν. Προποντίδας χαιρετίζει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες από τις μαθητικές κοινότητες, όπως αυτή που προσδιορίζεται με την υπ΄αρ’9/8/2011 Πράξη του Συλλόγου Διδασκόντων της ΕΠΑΣ Ν. Μουδανιών, γιατί πιστεύουμε στη φιλοσοφία του ενεργού πολίτη, η οποία θα πρέπει να μεταλαμπαδευτεί μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία στους μαθητές.
Σας ενημερώνουμε, λοιπόν, ότι σας επιτρέπουμε, στα πλαίσια της υπ’ αριθμ 9/8/2011 Πράξης του Συλλόγου Διδασκόντων της ΕΠΑΣ Ν. Μουδανιών, την υιοθέτηση του παρτεριού της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Μουδανιών, στη διασταύρωση της Λεωφόρου Ελευθερίας με την οδό Θεσσαλονίκης, παραπλεύρως του κτηρίου του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής.


Είμαστε πάντα στο πλευρό σας, ανοιχτοί σε κάθε συνεργασία μαζί σας, ώστε ο καθένας να συμβάλλει από τη θέση και ανάλογα με τις δυνάμεις του στο εκπαιδευτικό γίγνεσθαι του τόπου μας.
                                         

Ο Αντιδήμαρχος

                Καρράς Εμμανουήλ