ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στο παρελθόν βιώσαμε πολλές αποτυχημένες εκπαιδευτικές "μεταρρυθμίσεις". Η επερχόμενη "Αναβάθμιση" - "Πρώτα ο Μαθητής", όπως αναφέρεται, θα αφορά και το "Νέο Σχολείο" - "Τεχνολογικό Λύκειο" της πολύπαθης Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης - Τ.Ε.Ε., σχεδιάζεται δε με "πρωταγωνιστή" και "κυρίαρχο" τον εκπαιδευτικό, σύμφωνα με τον πρόσφατο Νόμο για την "Αναβάθμιση του ρόλου του εκπαιδευτικού - καθιέρωση κανόνων αξιολόγησης και αξιοκρατίας στην εκπαίδευση ...".

Η Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ επαναλειτούργησε και δραστηριοποιείται με σκοπό την καταγραφή των σχετικών τοπικών, σε επίπεδο νομού, ιδιαιτεροτήτων και την επίλυση των εδώ συγκεκριμένων προβλημάτων, αλλά και τη δημιουργία, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία (Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.) σε επίπεδο επικράτειας, αυτού του μετώπου που όχι μόνο θα αποκρούσει την πολύπλευρη και πρωτόγνωρη επίθεση σε εργασιακό, ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό, μισθολογικό και όλα τα άλλα δικαιώματα - κεκτημένα με αγώνες των εκπαιδευτικών, αλλά και θα στοχεύει στη διασφάλιση μιας Δευτεροβάθμιας Τεχνικής Εκπαίδευσης που έχει ανάγκη και χρειάζεται ο τόπος, αξίζει στον Έλληνα πολίτη και τιμά την Ελληνική κοινωνία.

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.: ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012


Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Ταχ. Δ/νση: Αχιλλέως 37 - 41 & Μυλλέρου, 104 36 Αθήνα
τηλέφωνο: 210-5238973, fax: 210-5202798
ηλεκτρον. σελ.: http://www.oltee.gr, facebook: group Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.
πληροφορίες: Σεραφείμ Κερασιώτης, Πρόεδρος Δ.Σ. Ο.Λ.Τ.Ε.Ε., τηλ.: 6936-449284
Αθήνα, 14-12-2012
 Αριθμ. Δ.Τ.: 025
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απεργία και Συλλαλητήρια την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012
Η Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. συμμετέχει στην Πανδημοσιοϋπαλληλική Απεργία και τις Απεργιακές Συγκεντρώσεις της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου 2012 που αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., στην έκτακτη συνεδρίαση της την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012.
Το Δ.Σ. της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. καλεί τους εκπαιδευτικούς της Τ.Ε.Ε. απεργώντας και συμμετέχοντας στις απεργιακές συγκεντρώσεις, μαζί με τους υπόλοιπους Εργαζόμενους στο Δημόσιο, να εκφράσουν δυναμικά και μαζικά την αντίθεσή τους στις μνημονιακές πολιτικές, διατρανεύοντας το:
·   ΟΧΙ στη διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών και στην κατεδάφιση του Κοινωνικού Κράτους, της Υγείας, της Παιδείας, της Ασφάλισης, …,
·   ΟΧΙ στην κατάργηση του Δημόσιου, Δωρεάν, Κοινωφελούς χαρακτήρα της Εκπαίδευσης και στις περικοπές στην Παιδεία,
·   ΟΧΙ στη Διαθεσιμότητα και τις Απολύσεις, στην κατάλυση των Εργασιακών Σχέσεων, στις Υποχρεωτικές Μετατάξεις και Μεταθέσεις, στη Χειραγώγηση με όπλο την Αξιολόγηση,
·   ΟΧΙ στη φορολογική επιδρομή εναντίον του Δημοσίου Υπαλλήλου και στην οικονομική εξαθλίωση – φτωχοποίησή του.
Οι δράσεις και οι αγώνες συνεχίζονται και θα ενταθούν, όσο Κυβέρνηση και Τρόικα επιμένουν στα βάρβαρα μέτρα ισοπέδωσης κάθε εργασιακού και κοινωνικού δικαιώματος των εργαζομένων στο Δημόσιο.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τους ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ τα ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ της ατελέσφορης, αποτυχημένης και επικίνδυνης πολιτικής τους.
Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.