ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στο παρελθόν βιώσαμε πολλές αποτυχημένες εκπαιδευτικές "μεταρρυθμίσεις". Η επερχόμενη "Αναβάθμιση" - "Πρώτα ο Μαθητής", όπως αναφέρεται, θα αφορά και το "Νέο Σχολείο" - "Τεχνολογικό Λύκειο" της πολύπαθης Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης - Τ.Ε.Ε., σχεδιάζεται δε με "πρωταγωνιστή" και "κυρίαρχο" τον εκπαιδευτικό, σύμφωνα με τον πρόσφατο Νόμο για την "Αναβάθμιση του ρόλου του εκπαιδευτικού - καθιέρωση κανόνων αξιολόγησης και αξιοκρατίας στην εκπαίδευση ...".

Η Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ επαναλειτούργησε και δραστηριοποιείται με σκοπό την καταγραφή των σχετικών τοπικών, σε επίπεδο νομού, ιδιαιτεροτήτων και την επίλυση των εδώ συγκεκριμένων προβλημάτων, αλλά και τη δημιουργία, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία (Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.) σε επίπεδο επικράτειας, αυτού του μετώπου που όχι μόνο θα αποκρούσει την πολύπλευρη και πρωτόγνωρη επίθεση σε εργασιακό, ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό, μισθολογικό και όλα τα άλλα δικαιώματα - κεκτημένα με αγώνες των εκπαιδευτικών, αλλά και θα στοχεύει στη διασφάλιση μιας Δευτεροβάθμιας Τεχνικής Εκπαίδευσης που έχει ανάγκη και χρειάζεται ο τόπος, αξίζει στον Έλληνα πολίτη και τιμά την Ελληνική κοινωνία.

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Ε.Λ.Τ.Ε.Ε.  ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
ΤΕΧΝΙΚΗΣ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ                                      N. ΜΟΥΔΑΝΙΑ 19/04/2010
E-mail : elteechal@oltee.gr                                                                    Αριθμ. Πρωτ. : 61


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η   Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

            Μετά την Απόφαση της, από 22 Μαρτίου 2010, Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών της Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης ανακοινώνει την πραγματοποίηση Καταστατικής Γενικής Συνέλευσης την Τρίτη 18 Μαΐου, στις 12:30 μ.μ., στο αμφιθέατρο του κτιριακού συγκροτήματος ΕΠΑ.Λ. – ΕΠΑ.Σ. – Σ.Ε.Κ. Ν. Μουδανιών και προσκαλεί όλα τα μέλη να παρευρεθούν – συμμετέχουν.

            Σημειώνουμε – υπενθυμίζουμε ότι η τροποποίηση αφορά τα υπ’ αρίθμ.: 1, 2, 5, 6, 8, 9, 10, 12, 16, 21, 22, 28, 29,και 34 άρθρα, καθώς και την κατάργηση του υπ’ αρίθμ. 23α άρθρου του Καταστατικού της Ένωσης.

Νέα μέλη μπορούν να εγγραφούν, και την ημέρα πραγματοποίησης της Καταστατικής Γενικής Συνέλευσης, υποβάλλοντας την τυποποιημένη αίτηση και μετά την καταβολή της ετήσιας συνδρομής του τρέχοντος έτους εγγραφής η οποία είναι 12 € (δώδεκα ευρώ). Τα νέα μέλη αποκτούν άμεσα τα δικαιώματα – υποχρεώσεις των τακτικών μελών και μπορούν να συμμετέχουν στις εργασίες της Καταστατικής Γενικής Συνέλευσης. Παλαιά μέλη θεωρούνται ταμειακά ενήμερα με την καταβολή της προαναφερθείσας συνδρομής για το τρέχον έτος.

Ενημερώνουμε τα μέλη ότι, εκτός ημερήσιας διάταξης και με απόφαση – πρόταση του Δ.Σ., θα τεθεί και θα συζητηθεί θέμα ανακήρυξης επίτιμων μελών της Ένωσης, προκειμένου η Γ.Σ. να αποφασίσει σχετικά.

Στην περίπτωση που κατά την ορισθείσα παραπάνω ημερομηνία δεν υπάρξει απαρτία (ενδεχόμενο που λόγω της διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων απευχόμαστε), η Καταστατική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σε μία εβδομάδα, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ





ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ                                                                ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ